Naše sous-vide speciality v TV

Na kanálech TV Nova a TV Prima uvidíte do konce listopadu naší novou řadu sous-vide specialit z Vodňan! Během chvilky a bez námahy máte hotový oběd nebo večeři pro jakoukoliv příležitost.
Naše sous-vide speciality v TV
Už jste nás viděli v TV?
 
Na kanálech TV Nova a TV Prima uvidíte do konce listopadu naší novou řadu sous-vide specialit z Vodňan! Během chvilky a bez námahy máte hotový oběd nebo večeři pro jakoukoliv příležitost. Vychutnejte si obdiv díky metodě sous-vide, která přináší šťavnatost, křehkost a plnou chuť masa. My připravujeme a ostatní už je na vás!
 
Přinášíme vám speciální řadu výrobků převážně z kachního masa, kde se metoda sous-vide skvěle hodí, vzhledem k náročnosti na delší tepelnou úpravu. Dále připravujeme metodou sous-vide celé kuře, či plněné kuřecí závitky a roládu. Celý sortiment najdete zde. 
 

CO JE TO METODA SOUS-VIDE?

Moderní kuchařská metoda, která zachová přirozenou chuť, šťávu a texturu masa. Způsob úpravy masa metodou sous-vide spočívá v jeho tepelné úpravě tak, že doma stačí pouze dopéct křupavou kůrku.
Název metody Sous-vide je původem z francouzštiny. V překladu znamená „ve vakuu“. Tato metoda představuje vaření ve vakuu při nízké teplotě, a to až několik hodin. Je navíc šetrná, takže v upravované surovině zanechává více živin.
 
 
Objednávkové centrum
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací