Masné výrobky tepelně opracované

Základní informace

Tzv. convenience výrobky šetří čas a přináší pohodlnou a jednoduchou přípravu. Díky moderní a profesionální technologii výroby za vás odvedeme veškerou práci. Na vás je jen finální rychlé ohřátí či dopečení kůrky a servírování s oblíbenou přílohou.

Naše výrobky jsou tu pro vás, když vás přepadne hlad, honí mlsná nebo nestíháte a potřebujete rychle a snadno připravit oběd, večeři nebo svačinu.
340-valueFile-tvarovane-vyrobky.jpg

Tvarované výrobky

Do 15 minut máte chutné jídlo na stole!

Základem pro tyto výrobky je mleté kuřecí maso tvarované např. do kulatých NUGET, různých tvarů zvířátek pro kuřecí SAFARI nebo kuliček kuřecího POP-CORNu. Tvarované výrobky obalujeme v různých druzích strouhanek a smažíme ve vysoce kvalitním řepkovém oleji.
343-valueFile-100-maso.jpg

Výrobky z celého masa

Pokud máte chuť na klasiku, připravili jsme pro vás výrobky z celého kuřecího masa. V naší nabídce najdete tradiční obalovaný řízek z prsního i stehenního masa, oblíbený holandský řízek nebo pečená kuřecí křídla.

Výrobky připravené metodou Sous-vide

Přinášíme vám speciální řadu výrobků, připravenou moderní kuchařskou metodou Sous-vide, která zachová přirozenou chuť, šťávu a texturu masa. Způsob úpravy potravin metodou sous-vide spočívá v jejich tepelné úpravě tak, že doma stačí výrobek pouze „dopéct“. V naší nabídce najdete takto upravené převážně kachní maso, kde se metoda sous-vide skvěle hodí, vzhledem k náročnosti na delší tepelnou úpravu. Dále připravujeme metodou sous-vide celé kuře či plněné kuřecí závitky a roládu.

CO JE TO METODA SOUS-VIDE?

Název metody Sous-vide je původem z francouzštiny. V překladu znamená „ve vakuu“. Tato metoda představuje vaření ve vakuu při nízké teplotě, a to až několik hodin. Je navíc šetrná, takže v upravované surovině zanechává vitamíny a minerály. Jídelníček vylepší nejen v restauracích, ale i v domácnostech.

JAK TO CELÉ PROBÍHÁ?

Vakuové sáčky

Syrové kuřecí nebo kachní maso vložíme do vakuových sáčků společně s kořením.

Vakuový balicí stroj

Připravenou surovinu vložíme do vakuovacího balícího stroje, vysajeme ze sáčku vzduch a připravíme surovinu k vaření.

Tepelná úprava

Maso pomalu několik hodin vaříme při teplotě nižší než bod varu.

Ocenění

Vybrané convenience výrobky nesou řadu ocenění a značek kvality.

  • 361-valueFile-ceska-potravina.png
  • 362-valueFile-klasa.png
  • 363-valueFile-chutna-hezky-jihocesky.png
  • 364-valueFile-logo-ceska-chutovka.png
  • 365-valueFile-logo-detska-chutovka.png

Proč naše výrobky?

  • šetří váš čas

  • rychlá a jednoduchá příprava

  • profesionální technologie výroby

  • maso pochází z českých farem

  • jsme český výrobce
346-valueFile-sortiment.png

Sortiment

V současné době pro vás vyrábíme asi 25 druhů, které dodáváme do tržní sítě zabalené v různých typech balení. Od velkoobjemových balení pro gastronomii až po malé, spotřebitelské balení v krabičkách nebo sáčcích. Vyrábíme jak smažené výrobky obalované v různých druzích strouhanek i bez strouhanky, tak pečené s vybraným kořením nebo výrobky upravené metodou sous-vide.

Polotovary lze zakoupit

Ve všech vybraných prodejnách Albert, Billa, Globus, Kaufland, Lidl, Tesco, Makro a maloobchodní sítě.
  • 115-valueFile-albert.png
  • 116-valueFile-billa.png
  • 117-valueFile-globus.png
  • 119-valueFile-kaufland.png
  • 120-valueFile-tesco.png
  • 121-valueFile-makro.png
Objednávkové centrum