O společnosti

vd-logo.png

 

Jsme obchodní společnost Vodňanská drůbež, a.s., největší český zpracovatel a dodavatel drůbežího masa v České republice! Ve třech zpracovatelských závodech zpracováváme na moderně vybavených porážkách jateční drůbež, drůbeží výrobky a jsme jediným českým zpracovatelem kachního masa u nás. Zpracovatelské závody a distribuční centra se nacházejí ve Vodňanech, Modřicích, Mirovicích a distribuční centrum ve Skořenicích.

Všechny provozovny splňují přísné veterinárně – hygienické normy ČR a EU a splňují všechna kritéria pro export do 3. zemí. Zpracovává se zde přísně veterinárně kontrolovaná drůbež pouze z českých uzavřených chovů. K výkrmu této drůbeže se používají krmné směsi vyrobené ze surovin nakoupených, ošetřených a uskladněných dle platných ISO norem.

Na trh své výrobky uvádíme pod obchodními značkami Vodňanské kuře a Vodňanská kachna, které jsou zárukou 100% kvality, čerstvosti a českého původu výrobků.

Pod heslem: „Vždy čerstvé, vždy chutné!" přinášíme na trh produkty té nejvyšší kvality.

vertikala.png

Technologie 

Všechny výrobní závody mají nastaveny, udržovány a neustále zdokonalovány systémy kontroly kvality a jakosti, které zahrnují dodržování a ověřování mikrobiologických, fyzikálně-chemických, senzorických, nutričních aj. parametrů v celém procesu výroby, expedice a přepravy.

Výrobní proces nutný pro vznik konečného kvalitního a bezpečného výrobku je kontrolován od přípravy krmných směsí, přes vylíhnutí kuřat a jejich výkrm až po konečné zpracování na finální výrobky. 

Výrobní závody splňují přísné veterinárně-hygienické legislativní parametry pro Českou republiku a EU a jsou držiteli certifikátů mezinárodních standardů jakosti BRC, IFS a certifikátů systému kritických kontrolních bodů HACCP. Mezinárodní standardy BRC a IFS. Zmíněné mezinárodní normy stanovují nadstandardní požadavky na veškeré fáze zpracování potravin poté, co surovina opustí zemědělskou prvovýrobu. Každým rokem probíhá ve výrobních závodech úspěšná recertifikace těchto mezinárodních potravinářských standardů a systému HACCP.

mapa-zavodu2.png

Vodňany

  • Moderní a porcovací linka na zpracování kuřat.
  • Výroba celých chlazených i hluboce zmrazených kuřat a kuřecích dílů.
  • Výroba masných polotovarů z drůbežího masa: marinovaná a kořeněná masa.
  • Široká nabídka způsobů úpravy a balení chlazeného kuřecího masa dle individuálních potřeb zákazníků.
  • Výroba tepelně opracovaných masných výrobků (smažené polotovary).
  • Výroba hluboce zmrazených masných polotovarů (sekaná, játrové knedlíčky, roláda..)
  • Držitel certifikátů systémů řízení jakosti  IFS, HACCP.

Mirovice

  • Vznik v roce 1995 jako samostatná společnost pod názvem Drůbežářský podnik Mirka Mirovice.
  • V letech 1997 - 2009 pod značkou Jihočeská drůbež Mirovice a.s.
  • Jediný český zpracovatel kachen v České republice.
  • Výroba chlazených a hluboce zmrazených kachen a kachních dílů a Zlatých kuřat.
  • Držitel certifikátů systémů řízení jakosti IFS, HACCP.

Modřice

  • Moderní linka a porcovna na zpracování kuřat s vysokokapacitním vychlazovacím tunelem.
  • Výroba chlazených a hluboce zmrazených celých kuřat a děleného masa.
  • Výroba kořeněného a marinovaného masa.
  • Masná výroba se specializací na výrobu drobných masných výrobků (párků), dále na výrobu šunek a měkkých salámů.
  • Držitel certifikátů systémů řízení jakosti  IFS, HACCP.

 

Skořenice

  • Provozovna Skořenice slouží jako expediční sklad Cross Dock pro firmy skupiny AGROFERT, a.s.
  • Začátkem roku 2013 byla na expedici provozovny uskutečněna investice do konstrukce pro provoz masa ve visu.
  • Držitel certifikátů systémů řízení jakosti  IFS, LOGISTICS.
Objednávkové centrum
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací