Kuřecí roláda Sous-vide plněná

Kuřecí roláda připravená metodou Sous-vide.
Příprava
Roládu vyjměte z obalu a spolu s výpekem vložte na pečící nádobu.
Pečte v předehřáté troubě cca 45 minut při teplotě 200°C.
Respektujte zkušenosti s vlastní troubou.
Tip na servírování
Kuřecí roládu servírujte jako hlavní chod s oblíbenou přílohou.
Výhody naší řady pečených mas připravených metodou Sous-vide:
Stačí jen krátce ohřát nebo dopéct na zlatavou kůrku.
Součástí balení je výpek (vlastní šťáva z masa), který můžete použít k přípravě
omáček nebo sosů, všechny výrobky z této řady jsou bez přidaných éček, nesou logo české potraviny a jsou bez lepku.
Jednotlivé porce (kachní díly) jsou kalibrované.
Příprava hotového masa zabere 20 – 50 minut, záleží na vámi zvoleném výrobku.
Při ohřevu dochází jen k minimálním ztrátám na váze pokrmu.
Maso zůstává šťavnaté a křehké.
Výrobky z této řady šetří váš čas i energii.
Hmotnost | 1000g |
---|---|
Balení | VAK |
Trvanlivost | 50 dní |
Česká potravina |
- VAK - Vakuově balené