Masové kuličky á la chilli con carne

Vyhlášená texaská specialita trošku jinak!
  • Doba přípravy
    • Do 30 minut
  • Typ masa
    • Kuřecí maso
  • Typ pokrmu
    • Oběd
    • K zakousnutí
  • Počet porcí
    • 4 porce
Masové kuličky á la chilli con carne

Ingredience

  • 1 balení Kuřecí masové kuličky zn. Vodňanské kuře
  • 1 konzerva loupaných rajčat
  • 1 konzerva červených fazolí
  • 1 rajský protlak
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1/2 lžičky chilli
  • 1 lžíce oregana
  • sůl, pepř
  • olej

Příprava

Masové kuličky připravíme dle návodu. Než budou masové kuličky hotové, připravíme si rychlou variantu chilli con carne. Cibuli pokrájíme nahrubo a na lžíci oleje ji orestujeme dozlatova. Přidáme rajský protlak, rajčata i s nálevem, na plátky pokrájený česnek, osolíme, opepříme. Vaříme na mírném plamenu 15 – 20 minut, poté přidáme scezené fazole, chilli a oregano ještě cca 5 minut povaříme. Nakonec dochutíme solí a pepřem.

Hotové masové kuličky vložíme do chilli con carne a podáváme. Jako přílohu doporučujeme čerstvý chléb.

Objednávkové centrum
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací