Kachní prsa Sous-vide se salátem z červené řepy

  • Doba přípravy
    • Do 30 minut
  • Typ masa
    • Kachní maso
  • Typ pokrmu
    • Oběd
  • Počet porcí
    • 2 porce

Ingredience

  • 1ks balení kachní prsa Sous-vide
  • 500g uvařené červené řepy
  • špenátové listy
  • 200g vlašských ořechů
  • 50ml pomerančové šťávy
  • 1 PL medu
  • sůl, pepř

 

Příprava

Kachní prsa vyjmeme ze sáčku a i s výpekem vložíme do pekáčku. Pečeme při 180°C 25-30 minut. Mezitím si nakrájíme uvařenou řepu, smícháme ji s omytými špenátovými listy a vyloupanými ořechy. Zálivku připravíme důkladným promícháním pomerančové šťávy a medu. Dochutíme ji pepřem a solí. Vlijeme do salátu a podáváme k upečeným kachním prsům. 

 

Objednávkové centrum
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací