Jarní Zlaté kuře s nádivkou od Honzy Kroba

Známý jihočeský kuchař Honza Krob si pro nás na Velikonoce připravil sváteční recept na ZLATÉ KUŘE s medvědím česnekem a nádivkou.
Jarní Zlaté kuře s nádivkou od Honzy Kroba

Honza Krob – známý jihočeský kuchař a lektor Fine Food Academy – si pro nás připravil nevšední jarní recept na zlaté kuřátko s medvědím česnekem a nádivkou.

 

vlcsnap-2021-05-10-08h23m54s929-copy-1.png

 

Sezóna medvědího česneku trvá přibližně od dubna do května. Pro období Velikonoc si Honza připravil sváteční recept se Zlatým kuřetem, které zvolil díky jeho jedinečné chuti, která je dána plemenem a způsobem chovu. Zlaté kuře se chová na českých farmách a má pro svůj život více místa i pohybu.

 

Objednávkové centrum
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací