Jarní Zlaté kuře s nádivkou od Honzy Kroba

Známý jihočeský kuchař Honza Krob si pro nás na Velikonoce připravil sváteční recept na ZLATÉ KUŘE s medvědím česnekem a nádivkou.
Jarní Zlaté kuře s nádivkou od Honzy Kroba

Honza Krob – známý jihočeský kuchař a lektor Fine Food Academy – si pro nás připravil nevšední jarní recept na zlaté kuřátko s medvědím česnekem a nádivkou.

 

Sezóna medvědího česneku trvá přibližně od dubna do května. Pro období Velikonoc si Honza připravil sváteční recept se Zlatým kuřetem, které zvolil díky jeho jedinečné chuti, která je dána plemenem a způsobem chovu. Zlaté kuře se chová na českých farmách a má pro svůj život více místa i pohybu.

 

Objednávkové centrum
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací