Dokonale křupavá kůžička

Pečené kuře je ideálním pohoštěním pro nedělní návštěvy. Jak dosáhnout ještě křupavější kůžičky a zabodovat i u těch největších mlsounů ? 

Dokonale křupavá kůžička

Chlazené kuře omyjeme a důkladně vysušte papírovými utěrkami. Celé ho potom potřete dvěma lžícemi sádla a do kůže vmasírujeme i hojné množství soli. Lžíci sádla vložte i do břišní dutiny kuřete. Kuře na povrchu posypte kmínem a vložte do předem vyhřáté trouby. Pečte obvyklým způsobem. Těsně před dopečením kuře potřete máslem nebo na něj položte proužek másla a nechte rozpustit. Tento postup vám zaručí tu nejkřupavější kůrku.  

Objednávkové centrum
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací