Kuřecí závitky Sous-vide

Kuřecí závitky Sous-vide

Štavnaté závitky se sušenými rajčaty a žampióny

Náplň ze sušených rajčat a žampiónů zavinutá do vykostěného kuřecího stehena s vlastním výpekem. Balení je kalibrováno na 800 g.

CO JE TO METODA SOUS-VIDE?

Název metody Sous-vide je původem z francouzštiny. V překladu znamená „ve vakuu“. Tato metoda představuje vaření ve vakuu při nízké teplotě, a to až několik hodin.
Je navíc šetrná, takže v upravované surovině  zanechává vitamíny a minerály. Jídelníček vylepší nejen v restauracích, ale i v domácnostech.
Na své si přijdou navíc i zastánci zdravého životního stylu.

 

Výroba masa metodou Sous – vide.

JAK TO CELÉ PROBÍHÁ?

shutterstock-1797660190-prevede.png

Vakuové sáčky sipka1-copy-1.png Vakuový balicí stroj   Tepelná úprava
Syrové kuřecí nebo kachní maso vložíme do vakuových sáčků společně s kořením.   Připravenou surovinu vložíme do vakuovacího balícího stroje, vysajeme ze sáčku vzduch a připravíme surovinu k vaření. sipka2-copy-1.png Výrobek pomalu několik hodin vaříme při teplotě nižší než bod varu. 

 

 

Příprava ve vaší kuchyni

Závitky vyjměte z obalu a spolu s výpekem vložte na pečící nádobu. Pečte v předehřáté troubě cca 30 minut při teplotě 200°C.
Pro křupavější kůži doporučujeme na posledních 5 minut přidat funkci gril na 220°C.
Respektujte zkušenosti s vlastní troubou. 

Tip na servírování

Závitky servírujte jako hlavní chod s oblíbenou přílohou. 

 

zavitek-001-retuseweb-copy-1.png

 

Výhody naší řady pečených mas připravených metodou Sous-vide:

Stačí jen krátce ohřát nebo dopéct na zlatavou kůrku.

Součástí balení je výpek (vlastní šťáva z masa), který můžete použít k přípravě

omáček nebo sosů, všechny výrobky z této řady jsou bez přidaných éček, nesou logo české potraviny a jsou bez lepku.

Jednotlivé porce (kachní díly) jsou kalibrované.

Příprava hotového masa zabere 20 – 50 minut, záleží na vámi zvoleném výrobku.

Při ohřevu dochází jen k minimálním ztrátám na váze pokrmu.

Maso zůstává šťavnaté a křehké.

Výrobky z této řady šetří váš čas i energii.

 

Kde můžete zakoupit kuřecí závitky Sous-vide?

 

globus.png

terno.jpg trefa.png konzum.jpg

Hmotnost 800g
Balení VAK
Trvanlivost 50 dní
Česká potravina
  • VAK - Vakuově balené
Objednávkové centrum
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací