Kuřecí závitky Sous-vide

Kuřecí závitky Sous-vide

Kuřecí závitky připravené metodou Sous-vide.

Příprava

Závitky vyjměte z obalu a spolu s výpekem vložte na pečící nádobu. Pečte v předehřáté troubě cca 30 minut při teplotě 200°C.
Pro křupavější kůži doporučujeme na posledních 5 minut přidat funkci gril na 220°C.
Respektujte zkušenosti s vlastní troubou. 

Tip na servírování

Závitky servírujte jako hlavní chod s oblíbenou přílohou. 

 

Výhody naší řady pečených mas připravených metodou Sous-vide:

Stačí jen krátce ohřát nebo dopéct na zlatavou kůrku.

Součástí balení je výpek (vlastní šťáva z masa), který můžete použít k přípravě

omáček nebo sosů, všechny výrobky z této řady jsou bez přidaných éček, nesou logo české potraviny a jsou bez lepku.

Jednotlivé porce (kachní díly) jsou kalibrované.

Příprava hotového masa zabere 20 – 50 minut, záleží na vámi zvoleném výrobku.

Při ohřevu dochází jen k minimálním ztrátám na váze pokrmu.

Maso zůstává šťavnaté a křehké.

Výrobky z této řady šetří váš čas i energii.

Hmotnost 800g
Balení VAK
Trvanlivost 50 dní
Česká potravina
  • VAK - Vakuově balené
Objednávkové centrum
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací