Kuřecí stehenní řízek bez kůže - chlazený

Kuřecí stehenní řízek bez kůže - chlazený

Kuřecí stehenní řízek se získává vykostěním kuřecího stehna. Tato část kuřete je velmi dobře využitelná. Vzhledem k vyššímu obsahu tuku si zachovává šťavnatost při jakékoli úpravě.

Hmotnost nekalibr.cca 500g nekalibr. cca 2500kg nekalibr.cca 3kg, 6kg, 12kg
Balení TF, OA VAK VL
Trvanlivost 5, 7 dní 6 dní 4 dny
ks v přepr./kart. 16, 8 ks/přepr. 2 ks/přepr. 3kg, 6kg, 12kg/přepr.
Klasa klasa klasa klasa
Česká potravina
  • TF - Tácek, folie
  • OA - Ochranná atmosféra
  • VL - Volně ložené
  • VAK - Vakuově balené
Objednávkové centrum
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací