Kachní prsa na rozmarýnu

Kachní prsa na rozmarýnu.
Kachní prsa jsou nevšední, avšak chutnou variantou na letní grilování. Jsou velmi šťavnatá, zdravá a na grilu raz dva hotová.
Kachní prsa na pomerančích nebo kachní prsa na rozmarýnu vám ušetří čas strávený přípravou. Prostě maso jen vyndáte z balení,
položíte na gril a čekáte na dokonalé pochutnání.
Předehřejte jednu stranu grilu na vysokou teplotu. Grilujte prsa kůží směrem dolů. Grilujeme
na rozpáleném grilu z každé strany 8 – 12 minut podle velikosti masa nebo podle toho, jak máte rádi
maso propečené. Vhodnou přílohou je čerstvá zelenina, pečivo nebo brambory a nejrůznější druhy dipů.
ROZPALTE TO KDYKOLIV!
Když nestíháte nebo dochází fantasie, neztrácejte ani minutu z letních dnů a nechte marinování masa na nás.
Maso jen položíte na rozpálený gril a za pár minut sundaváte propečenou pochoutku s jedinečnou chutí a vůní.
Hmotnost | cca 500g |
---|---|
Balení | OA |
Trvanlivost | 8 dní |
ks v přepr./kart. | 4 ks/přepr. |
- OA - Ochranná atmosféra