Kachní čtvrtky pečené metodou Sous-vide

Kachní čtvrtky pečené metodou Sous-vide

Kachní čtvrtky připravené metodou Sous-vide
Vynikající chuť tradičního koření! V každém sáčku jsou 2 ks kachních čtvrtek
(1ks/400 g)včetně výpeku. Balení je kalibrováno na 800 g. Příprava Vyjmeme kachní
čtvrtky z obalu a spolu s výpekem vložíme do pečicí misky nebo na pekáček. Pečeme
v předehřáté troubě nebo konvektomatu cca 25 – 35 minut při teplotě 200 °C
(do zlatova). Doporučení Pro získání křupavé kůrky použijte funkci„gril“.
Tip na servírování
Kachní čtvrtky pečené servírujtejako hlavní chod s oblíbenou přílohou nebo
je můžetepoužít samostatně pro obložené mísy, na rauty apod.

Hmotnost 800g
Balení PE
Trvanlivost 50 dní
ks v přepr./kart. 8 Ks/přepr.
Česká potravina
  • PE - Sáček
Objednávkové centrum
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací