Vodňanská kachna

Vodňanská kachna

                Klasikou české kuchyně je dozlatova upečená kachna. Na pomerančích či kmínu, nadívaná či s jablky – každý recept je rodinným originálem, který bývá předáván z generace na generaci.

     Vodňanská kachna, distribuovaná obchodní společností Vodňanská drůbež, a.s., pochází výhradně z českých uzavřených chovů, je krmena pečlivě kontrolovanými krmnými směsmi a zpracovávána a skladována za těch nejpřísnějších podmínek. Ať už dáte přednost dozlatova upečené kachně na pomerančích, s nádivkou či zelím vězte, že kachní maso má svou typickou chuť, kterou lze kombinovat s různými surovinami, a to prakticky bez obav, jelikož tyto suroviny její chuť nepřebijí, ale naopak dokonale doplní. Vodňanská kachna je speciálně šlechtěna k nižšímu obsahu tuku a naopak – k vyššímu podílu prsní partie. Nebojte se proto s kachním masem jako takovým experimentovat, protože například marinovaná kachní prsa připravená na grilu jsou opravdu gurmánským zážitkem.

Obchodní společnost Vodňanská drůbež, a.s. patří mezi jediné zpracovatele kachního masa v České republice.

S nákupem Vodňanské kachny si můžete být vždy jistí, že kupujete kvalitní český produkt.

Protože to nejlepší najdete tam, kde žijete.