Provozovny

Jsme největší český zpracovatel drůbežího masa v Česku a ve třech zpracovatelských závodech zpracováváme na nejmodernějších porážkách především jateční kuřata. Jsme jediným českým zpracovatelem kachního masa u nás. Pod heslem „Vždy čerstvé, vždy chutné!" přinášíme na trh produkty té nejvyšší kvality.

vstupnibrananova

Výrobní provozovny

Vodňany

  • Moderní linka na zpracování kuřat.
  • Výroba celých chlazených i zmrazených kuřat a kuřecích dílů.
  • Výroba masných polotovarů z drůbežího masa: marinovaná a kořeněná masa, sekaná, játrové knedlíčky.
  • Široká nabídka způsobů balení a úpravy chlazeného kuřecího masa dle individuálních potřeb zákazníků.
  • Držitel certifikátů systémů řízení jakosti HACCP, IFS.
  • Výroba tepelně opracovaných masných výrobků (smažené polotovary).
  • Výroba zmrazených masných polotovarů

Mirovice

  • Vznik v roce 1995 jako samostatná společnost pod názvem Drůbežářský podnik Mirka Mirovice.
  • V letech 1997 - 2009 pod značkou Jihočeská drůbež Mirovice a.s.
  • Jediný český zpracovatel kachen v České republice.
  • Výroba chlazených a zmrazených kachen a kachních dílů, slepic a Zlatých kuřat.

Modřice

  • Moderní linka a porcovna na zpracování kuřat s vysokokapacitním vychlazovacím tunelem
  • Výroba chlazených a zmrazených celých kuřat a děleného masa, masných polotovarů (kořeněná a marinovaná masa).
  • Masná výroba se specializací na výrobu drobných masných výrobků (párků, klobás), dále na výrobu šunek a měkkých salámů.
  • Držitel certifikátů systémů řízení jakosti HACCP, IFS